L - V, 9:00 - 17:00

Curățare saltea pat

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR016

(O recenzie client)

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Salteaua curățată în profunzime, un răsfaț noapte de noapte!

Ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind, așa că este important să întreținem un mediu curat, cu o saltea impecabilă, fără praf, mucegai, murdărie acumulata, acarieni sau bacterii, pentru a ne bucura de un somn plăcut, dar mai ales, fără consecințe neplăcute pentru sănătate.

Dupa cum știm, curățarea în profunzime a saltelei este imposibilă în mod obișnuit, așa că vă propunem utilizarea aparatelor profesionale, cu metoda de injecție-extracție de detergent care curăță în profunzime țesătura și materialul din care este confecționata salteaua. Astfel, vă veți putea bucura de o saltea curată, cu miros plăcut, un mediu perfect pentru un somn odihnitor!

Cum funcționează

Despre serviciu

Ce fac specialiștii noștri?

În primul rând, aspiră salteaua.

Apoi curăță cu sistem profesional de injecție-extracție toată suprafața saltelei, îndepărtându-se astfel petele, murdăria, praful și acarienii. Salteaua se curăță pe ambele părți.

Bine de știut!

Nu toate petele se pot îndepărta în totalitate ele depind de foarte mulți factori (timpul care a trecut de când este pata, ce a curs pe locul respectiv). Petele se pot îndepărta în procent diferit de la 20% până la 100%.

Se vor utiliza soluții speciale de curățare, antialergice și cu proprietăți dezinfectante.

În urma procesului de curățare a saltelei este necesar un timp de uscare de 3-4h, ea rămânând ușor umedă.

Cât durează o spălare și curățare de saltea?

 

Timpul alocat pentru spălare și curățare diferă ușor în funcție de gradul de mizerie și de frecvența petelor. Totuși în mod normal timpul general pentru curățare este de 30 minute pentru spălare și curățare saltea 2 persoane.

 

Ce aparatură folosim?

Aparatura cu care plecăm la locație în cazul spălării de saltea și canapea este sistemul profesional de injecție extracție de la Ghibli si sistemul cu aburi de la Karcher.

 

Ce detergent folosim?

Detergentul pe care îl folosim pentru spălarea și igienizarea saltelelor și canapelelor este detergent profesional de la Mediclean folosit numai pentru metoda de injecție extracție.

 

Detergentul este toxic pentru copii?

Detergentul profesional Mediclean nu este toxic, nu are în componența sa substanțe alergenice și este avizat de către Institutul internațional de sănătate.

 

Detergentul este toxic pentru animale?

Detergentul nu este toxic pentru om sau animale și nu are în componența sa substanțe care pot determina alergii sau alte componente active.

Recenzii ( 1)

  • Andrada Dragomir (proprietar verificat)

    Ok

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader