L - V, 9:00 - 17:00

Demontare aer condiționat (9000-12000 BTU)

new_releases
Atenție! În această perioadă aglomerată efectuarea demontajelor poate dura până la 14 zile lucrătoare. Vă mulțumim pentru întelegere

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ACDEM001

Preț
199 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Apelează la profesioniștii Ajusto pentru demontarea aparatului de Aer condiționat!

Serviciul de demontare aparat aer condiționat se face cu echipe specializate.

Demontarea este fără pierderi de freon. Agentul refrigerant se recuperează în compresorul unității exterioare, la reinstalare va avea aceeași cantitate de freon.

Cum funcționează

Despre serviciu

Pasul  1: Pornirea aparatului de aer condiționat pe modul „rece”.

Pasul 2: Recuperarea freonului. În funcțiune, cu compresorul pornit, se desfac capacele robineților de la unitatea externă.

Se conectează manometrul și se închide robinetul care corespunde țevii de diametru redus. Se așteaptă 1 – 3 min. După aspirarea freonului în compresor se va închide și cel de-al doilea robinet.

Se oprește din telecomandă și se scoate din priză. Se desfac țevile prinse prin holenderi – piulițe de la unitatea exterioară, acoperindu-se capetele țevilor cu bandă izolatoare. Se deconectează furtunul de drenaj – condens.

Pasul 3: Demontarea unității exterioare. Unitatea exterioară este prinsă de suporți – console cu patru șuruburi. După desfacerea lor, putem depozita în interior unitatea.

Pasul 4: Demontarea unității interioare. Degajăm în jurul perforării – siliconul, spuma sau surplusul de material atât la interior cât și la exterior. Desfacerea traseului, a țevilor se poate face cu unitatea trasă sau direct. Declipsarea unității se poate face mișcând stânga – dreapta ușor sau cu orice obiect mic în formă de L.

Pentru această operațiune este recomandat accesul facil către și la locul unde va fi demontat/ montat/igienizat/verificat produsul. Atât în interior cât și în exterior.

În cazul în care nu există acces facil și exista riscuri în efectuarea operațiunii, Ajusto își rezervă dreptul de a anula demontarea/ montajul/igienizarea/verificarea.

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader