L - V, 9:00 - 17:00

Montaj aer condiționat

În următoarea perioadă programarea serviciului de instalare aer condiționat poate dura până la 15 zile lucrătoare.

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ACMON002

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Apelează la un profesionist pentru montajul aparatului de aer condiționat!

Avantajele aerului condiționat:
 • oferă confort pe timpul verii, când temperaturile încep să crească atât acasă, cât și la birou, prin faptul că răcește aerul din încăpere;
 • este reglabil, astfel încât poți seta temperatura cea mai convenabilă pentru tine;
 • este benefic pentru persoanele care suferă de probleme cu inima și pentru bătrâni, cărora li s-ar putea face rău din cauza temperaturilor foarte ridicate din încăperea în care stau.

Aparatul de aer condiționat nu ajută doar la răcirea încăperilor. Dacă este folosit cum trebuie, acesta poate ajută și la reducerea poluării și a prafului din încăperile în care este instalat, datorită filtrelor pe care le conține.

Cum funcționează

Despre serviciu

Manopera de instalare presupune:

 1. Executarea unei singure găuri în peretele exterior pentru aparat monosplit
 2. Amplasarea unității exterioare și unității interioare în limita traseului frigorific de 3m (monosplit),
 3. Instalarea se va face respectând legislația în domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stâlpi de beton și nu se execută lucrări care pun în pericol rezistența clădirii și siguranța membrilor echipei de instalare).
 4. Unitatea exterioară se fixează pe peretele exterior cât mai aproape de unitatea interioară și numai într-un loc accesibil pentru montare și intervenții (imediat sub fereastră, în locuri în care să nu fie periclitată integritatea instalatorului, să nu existe pericol de accidentare).
 5. Montajele care necesită folosirea schelelor, scărilor în trei trepte sau a alpiniștilor nu fac obiectul instalării standard.
 6. Badijonarea traseului frigorific (in limita de 3m traseu).
 7. Efectuarea probei de funcționare și explicarea principalelor facilități ale acestuia.

Pentru aparatele ce NU CONȚIN kit de instalare în pachet, acesta va fi adus de către instalator.

Pentru această operațiune este recomandat accesul facil către și la locul unde va fi montat produsul, atât în interior cât și în exterior.
În cazul în care nu există acces facil și există riscuri în efectuarea operațiunii, Ajusto își rezervă dreptul de a anula comanda.
Prin acces facil se ințelege posibilitatea de a ajunge ușor către unitatea interioară și exterioară cu o scară ce nu depășește înălțimea de 2 metri.

NOTĂ: Oferim garanție doar pentru serviciul de montare a aparatului de aer condiționat.
Garanția aparatului de aer condiționat este cea oferită de producător/ importator, în conformitate cu cerințele specificate în certificatul de garanție. Nu ne asumăm eventuale probleme ale aparatului de aer condiționat, pentru care producătorul acordă garanție.

Exemplu de operațiuni incluse pentru montaj aparat de aer condiționat:

Manopera meșterului în limita a 3 ore;
Tragerea tubulaturii până la locul dorit al terminalului de interior, în limita oferită de kitul de instalare al aparatului;
O singura străpungere a peretelui exterior.

 

Costuri suplimentare Servicii aer Condiționat
 • Traseu frigorific suplimentar 160 lei/ml
 • Străpungere beton 120 lei/buc
 • Străpungere cărămidă 75 lei/buc
 • Prelungire cablu electric 17 lei/ml
 • Prelungire furtun condens 17 lei/ml
 • Mască traseu PVC 65 lei/ml
 • Montaj AC cu scară până la 3 m 200 lei/buc
 • Set șuruburi dibluri speciale, 20 cm 45 lei/set
 • Set suporți prindere unitate exterioară 80 lei/set

Recenzii ( 1)

 • Andrei

  Am un apartament poziționat spre Sud așa că vara este crimă. Am apelat la Ajusto pentru că vine vara și examenul fetei la liceu și vreau să îi pun în cameră și unul în living. Totul a decurs excelent, manoperă, meșteri, durată instalare. Echipa care a venit la noi acasă a lucrat ca la carte inclusiv au strâns mizeria după ce au terminat. Așa mai rar am văzut. Sper să aveți norocul să nimeriți echipa care a lucrat la noi pentru că merită toți banii.

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader