L - V, 9:00 - 17:00

Perforare beton si caramida

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Perforare beton si caramida
Perforare caramizii si a betonului in apartamente reprezinta un domeniu aparte a lucrarilor de carotare. Tehnic vorbind, metodologia, consumabilele si masinile folosite sunt aceleasi ca si pe santier ( zona mai industriala a carotarii ). In plus apare recuperarea stricta a apei uzate in procesul de carotare umeda si a prafului rezultat in urma carotarii uscate. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul captatoarelor de apa si praf profesionale, asistate de aspiratoare puternice care au o capacitate mare de recuperare, speciale pentru lucrul in mediu umed / uscat. In functie de scopul gaurilor, amplasarea lor trebuie sa tina cont de aranjamentul mobilei, a altor corpuri functionale, a structurii zidului / pardoselii si a specificatiilor tehnice ale hotei, centralei, instalatiilor pentru care se executa aceasta carotare. Acceptul asociatiei de proprietari este de asemenea important

Gaurile pentru hote se executa prin perforare diamantata umeda pentru beton si perforare diamantata uscata pentru caramida, cu un zgomot foarte redus, fara vibratii, praf sau mizerie, datorita unui sistem special de aspiratie.
Ideala pentru locatiile deja finisate sau pentru apartamentele in curs de amenajare, este metoda cea mai curata si mai rapida de gaurire a betonului sau a caramizii cu diametrele necesare hotelor de bucatarie.
Ca si in cazul perforarii in beton, gaurile in caramida se executa cu echipamente speciale de perforare care nu produc vibratii pentru a nu afecta zidul din caramida, carota facand o gaura perfecta si curata.

Cum funcționează

Despre serviciu

Vă rugăm să permiteți accesul facil către locul unde va fi instalat produsul. Echipa nu va muta sau demonta mobilierul în vederea efectuarii perforarii găurilor.
Se perfoarează peretele în vederea montării mașinii de perforare (diblul de susținere a mașinii rămâne în perete).
Se montează mașina de perforare și se procedează la efectuarea găurii comandate. După efectuarea acesteia mașina de perforare se demontează de pe perete.

Trebuie asigurat accesul la rețeaua electrică.
Grosime perete inclusă în preț – maxim 30cm (nu se calculează și grosimea polistirenului).

Fără vibrații în structura betonului
Fără scurgeri de apa
Scule profesionale specializate
Segmenți diamantați profesionali
Toate accesoriile necesare lucrărilor
Avem experiența în perforare uscată
Perforare uscat rapid
Aspirator umed/uscat
Captatoare de apă și praf
Deranj minim
Deranj minim vecini

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader