L - V, 9:00 - 17:00

Despre Ajusto

Ajusto.ro este un proiect al ENGIE România care a luat nastere de la o idee și s-a transformat într-un plan, acela de a schimba în bine piața serviciilor de amenajari interioare din București și Ilfov.

Oricine din jurul nostru a avut nevoie, cel putin o data, de o reparație sau o redecorare a locuinței.

De obicei, este ceva ce nu putem face noi înșine și pentru care trebuie să chemăm un specialist. Cautarile unui specialist incep intotdeauna cu întrebări pe la prieteni, cu recomandari venite de la persoane în care ai încredere. La fel se întâmpla și atunci când vrei să schimbi un calorifer, să reglezi un termopan, sa montezi o masina de spalat.

Ajusto, o solutie ENGIE!

Unde găsesc specialistul potrivit pentru aceasta lucrare? Pot fi sigur că e calificat? Când va veni? Trebuie să-mi iau o zi liberă pentru asta? Cât mă va costa? Cum îl plătesc? Ce se întâmplă dacă merge prost?

E un drum lung și, de multe ori, anevoios către punctul final: găsirea unui specialist bun, care să iși facă treaba, să nu dea teapă, să nu plece cu materialele pe care tot tu le platești sau să nu dispară după ce i-ai plătit avansul. Este o realitate cu care toți ne-am confruntat măcar o data.

De la această nevoie a plecat totul. Ajusto.ro este o platformă online de servicii pentru casă, în care clienții întâlnesc doar profesioniști aleși după standarde și interesați de calitate.

Efectuăm mici intervenții dar și servicii complexe personalizate (de ex. amenajarea completă a unei locuințe).

Clienții vor găsi pe Ajusto.ro serviciile necesare amenajării și întreținerii unei case (amenajări interioare, instalaţii sanitare și electrice, curăţenie și curăţare obiecte (canapele, saltele, covoare), instalare electronice și electrocasnice, montaj si intretinere aparate aer conditionat, executate de profesioniștii cu care suntem bucuroși să colaborăm.

Pentru a construi o rețea fiabilă de specialiști, i-am căutat pe cei mai bine pregătiți și dedicați, cei pe care i-am chema și la noi acasă.

Astăzi putem conta pe aproximativ 100 de parteneri care sunt bucuroși să vă ajute. Și suntem mândri de asta.

Doar profesioniști care vă servesc casa

Vă asigurăm că fiecare profesionist din comunitatea noastră are calificările, certificările, asigurările necesare și îndeplinește standardele Ajusto pentru servicii de calitate.

Deci, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați! Am dori să vă cunoaștem și să facem tot ce putem pentru a vă ajuta cât mai bine posibil.

Contactează-ne
preloader