L - V, 9:00 - 17:00

Demontare aparat aer conditionat (9.000 – 12.000 BTU)

SKU: ACDEM001

Preț
175 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Apeleaza la profesionistii Ajusto pentru demontarea aparatului de Aer conditionat!

Serviciul de demontare aparat aer conditionat se face cu echipe specializate.

Demontarea este fara pierderi de freon. Agentul refrigerant se recupereaza in compresorul unitatii exterioare, la reinstalare va avea aceeasi cantitate de freon.

Cum funcționează

Despre serviciu

Pasul  1: Pornirea aparatului de aer conditionat pe modul „rece”.

Pasul 2: Recuperarea freonului. In functiune, cu compresorul pornit, se desfac capacele robinetilor de la unitatea externa.

Se conecteaza manometrul si se inchide robinetul care corespunde tevii de diametru redus. Se asteapta 1 – 3 min. Dupa aspirarea freonului in compresor se va inchide si cel de-al doilea robinet.

Se opreste din telecomanda si se scoate din priza. Se desfac tevile prinse prin holenderi – piulite de la unitatea exterioara, acoperindu-se capetele tevilor cu banda izolatoare. Se deconecteaza furtunul de drenaj – condens.

Pasul 3: Demontarea unitatii exterioare. Unitatea exterioara este prinsa de suporti – console cu patru suruburi. Dupa desfacerea lor, putem depozita in interior unitatea.

Pasul 4: Demontarea unitatii interioare. Degajam in jurul perforarii – siliconul, spuma sau surplusul de material atat la interior cat si la exterior. Desfacerea traseului, a tevilor se poate face cu unitatea trasa sau direct. Declipsarea unitatii sa poate face miscand stanga – dreapta usor sau cu orice obiect mic in forma de L.

Pentru aceasta operatiune este recomandat accesul facil catre si la locul unde va fi demontat/ montat/igienizat/verificat produsul. Atat in interior cat si in exterior.

In cazul in care nu exista acces facil si exista riscuri in efectuarea operatiunii, Ajusto isi rezerva dreptul de a anula demontarea/ montajul/igienizarea/verificarea.

Recenzii (0)

Nu ai găsit ce căutai?

Completează formularul pentru comandă personalizată și vom reveni cu un raspuns.

Comandă personalizată
preloader