L - V, 9:00 - 17:00

Demontare aparat aer conditionat (9.000 – 12.000 BTU)

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ACDEM001

Preț
199 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Apeleaza la profesionistii Ajusto pentru demontarea aparatului de Aer conditionat!

Serviciul de demontare aparat aer conditionat se face cu echipe specializate.

Demontarea este fara pierderi de freon. Agentul refrigerant se recupereaza in compresorul unitatii exterioare, la reinstalare va avea aceeasi cantitate de freon.

Cum funcționează

Despre serviciu

Pasul  1: Pornirea aparatului de aer conditionat pe modul „rece”.

Pasul 2: Recuperarea freonului. In functiune, cu compresorul pornit, se desfac capacele robinetilor de la unitatea externa.

Se conecteaza manometrul si se inchide robinetul care corespunde tevii de diametru redus. Se asteapta 1 – 3 min. Dupa aspirarea freonului in compresor se va inchide si cel de-al doilea robinet.

Se opreste din telecomanda si se scoate din priza. Se desfac tevile prinse prin holenderi – piulite de la unitatea exterioara, acoperindu-se capetele tevilor cu banda izolatoare. Se deconecteaza furtunul de drenaj – condens.

Pasul 3: Demontarea unitatii exterioare. Unitatea exterioara este prinsa de suporti – console cu patru suruburi. Dupa desfacerea lor, putem depozita in interior unitatea.

Pasul 4: Demontarea unitatii interioare. Degajam in jurul perforarii – siliconul, spuma sau surplusul de material atat la interior cat si la exterior. Desfacerea traseului, a tevilor se poate face cu unitatea trasa sau direct. Declipsarea unitatii sa poate face miscand stanga – dreapta usor sau cu orice obiect mic in forma de L.

Pentru aceasta operatiune este recomandat accesul facil catre si la locul unde va fi demontat/ montat/igienizat/verificat produsul. Atat in interior cat si in exterior.

In cazul in care nu exista acces facil si exista riscuri in efectuarea operatiunii, Ajusto isi rezerva dreptul de a anula demontarea/ montajul/igienizarea/verificarea.

Recenzii (0)

 • mihai693

  Domnii care au venit pentru igienizarea AC-ului au fost de nota 10, atenti la detalii, meticulosi, au facut treaba ca la carte, sunt foarte multumit. Recomand!

 • apuscaragiu

  totul a decurs OK, rapiditate si treaba bine facuta. Nicio echipa de la alte firme pana acum nu a curatat aerul atat de bine si atent. Multi nu faceau si flapsurile si ventilatorul intern, echipa Ajusto a curatat tot. Vom reveni cu siguranta tot la ei! Multumim!

 • Andrada Dragomir (proprietar verificat)

  Ok

 • Lucian

  Am avut nevoie de o curatenie pentru a putea da spre chirie o garsoniera, iar in 2 ore totul a fost gata. Ajusto a trimis o echipa de 3 doamne foarte pricepute care au curatat totul luna.

 • Lucian

  Extrem de multumit! Operatiunea a fost extrem de rapida, sigura si fara batai de cap. Iar meseriasul foarte de treaba 🙂

 • Adela

  Mă sfătuise cineva să spăl filtrele cu detergent și nu o să mai miroasă urât când pornesc aparatul de aer condiționat, nicio treabă. Mirosea groaznic. Am lăsat-o baltă cu metodele băbești. Băiatul trimis de Ajusto mi-a spus că între lamelele de la vaporizator și pe alte elemente din interior se dezvoltă tot felul de bacterii și mucegai, mai ales că noi avem umiditate mare în casă. De aici mirosul ala groaznic. E perfect acum chiar sunt curioasă cât o să dureze.

 • Andrei

  Am un apartament poziționat spre Sud așa că vara este crimă. Am apelat la Ajusto pentru că vine vara și examenul fetei la liceu și vreau să îi pun în cameră și unul în living. Totul a decurs excelent, manoperă, meșteri, durată instalare. Echipa care a venit la noi acasă a lucrat ca la carte inclusiv au strâns mizeria după ce au terminat. Așa mai rar am văzut. Sper să aveți norocul să nimeriți echipa care a lucrat la noi pentru că merită toți banii.

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader