La ce ar trebui să fii atent atunci când alegi un specialist sau o firmă care montează aer condiționat

4 iulie, 2018

Alegerea un specialist sau a unei firme care montează aer condiționat, dintr-o piață relativ numeroasă și de ale cărui servicii beneficiezi o perioadă scurtă de timp, poate fi o decizie foarte greu de luat fără o recomandare prealabilă.

Tocmai de aceea, ne propunem prin intermediul acestor recomandări să îți ușurăm alegerea pentru a putea beneficia de cele mai bune servicii. Iată aspectele principale de care e bine să ții cont:

▪ Site-ul sau blog-ul de prezentare

Un site de prezentare cu un design îngrijit cu siguranță va atrage mai mulți vizitatori online. Însă, în afară de aspectul plăcut al site-ului de prezentare, calitatea informațiilor conținute trebuie să conteze cu adevărat. Acuratețea cu care sunt explicate serviciile prestate, vizibilitatea prețului (fără costuri ascunse), posibilitatea programării într-un interval agreat de comun acord de către prestator și beneficiar, numărul de telefon vizibil, informațiile comerciale ale firmei care montează aer condiționat sunt acele detalii care trebuie să te intereseze în mod special.

▪ Recenziile obținute

În ziua de azi, nu mai este deloc un secret că oricine furnizează servicii în spațiul online cu siguranță va acumula și recenzii. Există forumuri speciale care colectează astfel de păreri, există site-uri care se ocupă cu prezentarea și compararea prețurilor la produse și servicii, există și bloguri care vorbesc punctual despre experiența avută în urma unui contract de prestări servicii cu o anumită firmă. Din aceste recenzii vă puteți face o idee asupra calității servicilor furnizate. De multe ori lipsa recenziilor poate fi interpretată ca o lipsă a calității servicilor acordate, însă recomandarea noastră în aceste situații este să vorbiți direct pentru a afla mai multe informații și pentru a vă face o primă impresie.

▪Convorbirea telefonică de informare și programare pentru montarea unui aparat de aer condiționat

Una dintre cele mai bune modalități de a vă face o primă impresie despre calitatea serviciilor oferite de un specialist sau o firmă care montează aer condiționat este convorbirea telefonică. Discutând cu o persoană calificată sau cu un angajat al firmei cu care vă doriți să încheiați o colaborare veți primi un minim de informații, de care aveți nevoie pentru a vă face o idee despre serviciile oferite. Dacă această persoană nu vă răspunde la întrebări sau este evazivă în informații atunci recomandarea noastră este să solicitați o altă opinie.

▪Consilierea despre achiziționarea și montarea aparatului de aer condiționat

Dacă v-ați decis asupra modelului de aparat de aer condiționat pe care vi-l doriți, puteți oferi această informație specialistului sau firmei cu care vă doriți să colaborați. Această convorbire vă poate oferi informații prețioase despre seriozitatea și calitatea serviciilor prestate.

De asemenea, flexibilitatea de care dau dovadă în înțelegerea unor eventuale situații neprevăzute poate însemna un plus de calitate pentru serviciul cerut.

▪Prețul serviciului de montare al aparatului de aer condiționat

Prețul nu este cel mai concludent aspect, dar vă poate oferi o impresie despre calitatea serviciului oferit. Un preț mult sub prețul mediu al pieței poate însemna fie o intrare agresivă pe piață pentru cineva care este la început, fără reputație și fără clienți, sau chiar o ofertă înșelătoare.

Un preț peste media pieței, nesusținut de materiale mai scumpe și operațiuni de finisare pe traseul frigorific de exemplu, nu poate fi legat de calitatea serviciului, ci mai degrabă de dorință acerbă de câștig.

Este bine de știut că există diferențieri de cost al montajului și în funcție de brandul aparatului de aer condiționat.

▪Specializarea în alte domenii

O firmă specializată în alte servicii, în afara celor de montare a aparatului de aer condiționat, poate însemna un plus de încredere mai ales dacă există recomandări și recenzii pozitive în acel domeniu.

▪Experiența în timp

Un specialist sau o firmă care a oferit o bună bucată de timp servicii de calitate în domeniul montării de aer condiționat va menționa acest aspect în ofertele sale și chiar este un argument bun de care este bine să țineți cont. De cele mai multe ori, prețul acestei firme este mai mare față de concurență.

Dacă sunteți în căutare de specialiști în montarea aparatului de aer condiționat, la Ajusto veți găsi meșteri serioși și profesioniști, cu garanția calității montajului, pe o perioadă de 12 luni!

preloader