L - V, 9:00 - 17:00

Curatare canapea din piele

SKU: CUCUR011

Preț de la
240 lei

Golește

Prețul diferă în funcție de opțiunea selectată

Prețul diferă în funcție de opțiunea selectată

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Canapele de piele pot arata la fel ca in prima zi!

 

Casa ta te reprezinta intru totul, iar nota clasica de sofisticare pe care o confera o canapea de piele este inegalabila… dar si dificil de intretinut.

 

Durabila, confortabila, dar si superba, o canapea din piele se poate distruge usor. Petele apar, la fel si praful sau murdaria, iar folosirea substantelor agresive, ori folosirea gresita a produselor de curatare poate lasa urme imposibil de sters de pe suprafata acestora.

 

Solutia e simpla: o echipa de mesteri pe mana carora poti lasa responsabilitatea ingrijirii mobilei tale din piele.

 

Apeleaza la un serviciu calificat de curatenie al canapelelor din piele si lasa-ne sa te ajutam sa iti mentii casa in cea mai buna forma.

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum curatam canapelele?

 

Etapa 1: Folosim un detergent special pentru piele cu pulverizator si o manusa speciala pentru piele. In aceasta etapa se poate observa cel mai bine o diferenta majora intre suprafata curatata si suprafata unde nu am actionat inca.

 

Etapa 2: Folosim un detergent hidratant, pe care il aplicam cu o laveta de microfibra care revigoreaza suprafata pielii.

 

Etapa 3: Utilizam crema speciala pentru tapiterii impreuna cu o laveta profesionala. Crema inmoaie pielea, oferindu-i stralucire si protectie de lunga durata.

Garantia lucrarii nu include scoaterea tuturor petelor sau reaparitia lor dupa executarea lucrarilor, aceasta depinzand de mai multi factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor in structura canapelei, interventia ta asupra petelor cu solutii clasice de curatare, calitatea materialului curatat.

Recenzii (0)

Nu ai găsit ce căutai?

Completează formularul pentru comandă personalizată și vom reveni cu un raspuns.

Comandă personalizată
preloader