L - V, 9:00 - 17:00

Curățare canapea din piele

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR011

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Canapelele de piele pot arăta la fel ca în prima zi!

 

Casa ta te reprezintă întru totul, iar nota clasică de sofisticare pe care o conferă o canapea de piele este inegalabilă… dar și dificil de întreținut.

 

Canapeaua este poate cel mai iubit loc din locuința ta și spațiul care vă adună mereu împreună după o zi grea sau la evenimente speciale. Dacă o canapea de piele îți definește cel mai bine stilul, ea trebuie îngrijită corespunzător pentru a fi mereu un element central al casei.

 

Apelează la specialiștii Ajusto pentru curățarea profesională a canapelei tale de piele.

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum curățăm canapelele?

 

Etapa 1: Folosim un detergent special pentru piele cu pulverizator și o manușă specială pentru piele. În această etapă se poate observa cel mai bine o diferență majoră între suprafața curățată și suprafața unde nu am acționat încă.

 

Etapa 2: Folosim un detergent hidratant, pe care îl aplicăm cu o lavetă de microfibră care revigorează suprafața pielii.

 

Etapa 3: Utilizăm crema specială pentru tapițerii împreună cu o lavetă profesională. Crema înmoaie pielea, oferindu-i strălucire și protecție de lungă durată.

Garanția lucrării nu include scoaterea tuturor petelor sau reapariția lor după executarea lucrărilor, aceasta depinzând de mai mulți factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor în structura canapelei, intervenția ta asupra petelor cu soluții clasice de curățare, calitatea materialului curățat.

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader