L - V, 9:00 - 17:00

Curățare canapea din piele

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR011

Preț de la
275 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Canapele de piele pot arata la fel ca in prima zi!

 

Casa ta te reprezinta intru totul, iar nota clasica de sofisticare pe care o confera o canapea de piele este inegalabila… dar si dificil de intretinut.

 

Canapeaua este poate cel mai iubit loc din locuința ta și spațiul care vă adună mereu împreună după o zi grea sau la evenimente speciale. Dacă o canapea de piele îți definește cel mai bine stilul, ea trebuie îngrijită corespunzător pentru a fi mereu un element central al casei.

 

Apelează la specialiștii Ajusto pentru curățarea profesională a canapelei tale de piele.

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum curatam canapelele?

 

Etapa 1: Folosim un detergent special pentru piele cu pulverizator si o manusa speciala pentru piele. In aceasta etapa se poate observa cel mai bine o diferenta majora intre suprafata curatata si suprafata unde nu am actionat inca.

 

Etapa 2: Folosim un detergent hidratant, pe care il aplicam cu o laveta de microfibra care revigoreaza suprafata pielii.

 

Etapa 3: Utilizam crema speciala pentru tapiterii impreuna cu o laveta profesionala. Crema inmoaie pielea, oferindu-i stralucire si protectie de lunga durata.

Garantia lucrarii nu include scoaterea tuturor petelor sau reaparitia lor dupa executarea lucrarilor, aceasta depinzand de mai multi factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor in structura canapelei, interventia ta asupra petelor cu solutii clasice de curatare, calitatea materialului curatat.

Recenzii (0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader