L - V, 9:00 - 17:00

Curățare canapea din material textil

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR007

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Casa ta merită o canapea ”ca nouă”, spalată cu spumă activă!

 

O canapea curățată înseamnă o atmosferă proaspată și un mediu curat.

 

Oricât de îngrijită este casa ta, o canapea pătată, plină de praf și cu un miros neplăcut strică întreaga atmosferă. Pentru că știm cât de dificil este să cureți canapeaua, venim cu echipament special, produse de curățare profesionale și personal calificat.

 

Vei avea parte de o canapea fără praf și acarieni, cu miros plăcut, fibre textile întărite și culori proaspete.

Cum funcționează

Despre serviciu

Ce fac specialiștii noștri?

Curățarea canapelelor din material textil se face cu sistem profesional de injecție-extracție și detergenți cu spumare redusă si uscare rapidă.

 

Se curăța atât pernele care aparțin canapelei, corpul canapelei iar în cazul celor extensibile curățarea se face și în interiorul canapelei.

 

Uscarea se face în mod natural, în aproximativ 3-4 ore, după curățare nivelul de umezeală din țesatură fiind foarte redus.

 

Cat dureaza o spalare si curatare de canapea?

 

Timpul alocat pentru spalare si curatare difera usor in functie de gradul de mizerie si de frecventa petelor. Totusi in mod normal timpul general pentru curatare este de 45 minute pentru spalare si igienizare unei canapele 3 locuri.

Ce aparatură folosim?

Aparatura cu care plecăm la locație în cazul spălării de saltea și canapea este sistemul profesional de injecție extracție de la Ghibli și sistemul cu aburi de la Karcher.

 

Ce detergent folosim?

Detergentul pe care îl folosim pentru spalarea și igienizarea saltelelor și canapelelor este detergent profesional de la Mediclean folosit numai pentru metoda de injecție extracție.

 

Detergentul este toxic pentru copii?

Detergentul profesional Mediclean nu este toxic, nu are în componența sa substanțe alergenice și este avizat de către Institutul internațional de sănătate.

 

Detergentul este toxic pentru animale?

Detergentul nu este toxic pentru om sau animale și nu are în componența sa substanțe care pot determina alergii sau alte componente active.

 

Garanția lucrării nu include scoaterea tuturor petelor sau reapariția lor după executarea lucrărilor, aceasta depinzând de mai mulți factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor în structura canapelei, intervenția ta asupra petelor cu soluții clasice de curățare, calitatea materialului curățat.

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader