L - V, 9:00 - 17:00

Curatare coltar din piele cu 4-5 locuri

SKU: CUCUR012

Preț
360 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Nu lasa mobila ta sa se strice, anuland investitia in decorul casei tale.

 

Casa ta te reprezinta intru totul, iar nota clasica de sofisticare pe care o confera un coltar de piele este inegalabila… dar si dificil de intretinut.

 

Petele apar, la fel si praful sau murdaria, iar folosirea substantelor agresive, ori folosirea gresita a produselor de curatare poate lasa urme imposibil de sters de pe suprafata acestora.

 

Solutia e simpla: o echipa de mesteri pe mana carora poti lasa responsabilitatea ingrijirii mobilei tale din piele.

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum curatam coltarul?

 

Etapa 1: Folosim un detergent special pentru piele cu pulverizator si o manusa speciala pentru piele. In aceasta etapa se poate observa cel mai bine o diferenta majora intre suprafata curatata si suprafata unde nu am actionat inca.

 

Etapa 2: Folosim un detergent hidratant, pe care il aplicam cu o laveta de microfibra care revigoreaza suprafata pielii.

 

Etapa 3: Utilizam crema speciala pentru tapiterii impreuna cu o laveta profesionala. Crema inmoaie pielea, oferindu-i stralucire si protectie de lunga durata.

Garantia lucrarii nu include scoaterea tuturor petelor sau reaparitia lor dupa executarea lucrarilor, aceasta depinzand de mai multi factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor in structura canapelei, interventia ta asupra petelor cu solutii clasice de curatare, calitatea materialului curatat.

Recenzii (0)

Nu ai găsit ce căutai?

Completează formularul pentru comandă personalizată și vom reveni cu un raspuns.

Comandă personalizată
preloader