L - V, 9:00 - 17:00

Curățare colțar din piele

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR012

Preț
469 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Nu lăsa mobila ta să se strice, anulând investiția în decorul casei tale.

 

Casa ta te reprezintă întru totul, iar nota clasică de sofisticare pe care o conferă un colțar de piele este inegalabilă… dar și dificil de întreținut.

 

Fie cu timpul, fie în urma unor mici accidente neprevăzute, colțarul de piele poate ajunge deteriorat sau pătat, iar astfel să își piardă aspectul sofisticat care te-a făcut să îl alegi. Chiar dacă ești tentat să îl cureți chiar tu, substanțele folosite trebuie alese cu grijă, pentru a nu degrada și mai mult materialul de piele.

 

Lasă curățarea colțarului tău pe mâna specialiștilor Ajusto și bucură-te din nou de mobila pe care o iubești.

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum curățăm colțarul?

 

Etapa 1: Folosim un detergent special pentru piele cu pulverizator și o manușă specială pentru piele. În această etapă se poate observa cel mai bine o diferență majoră între suprafața curățată și suprafața unde nu am acționat încă.

 

Etapa 2: Folosim un detergent hidratant, pe care îl aplicăm cu o lavetă de microfibră care revigorează suprafața pielii.

 

Etapa 3: Utilizăm crema specială pentru tapițerii împreună cu o lavetă profesională. Crema înmoaie pielea, oferindu-i strălucire și protecție de lungă durată.

Garanția lucrării nu include scoaterea tuturor petelor sau reapariția lor după executarea lucrărilor, aceasta depinzând de mai mulți factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor în structura canapelei, intervenția ta asupra petelor cu soluții clasice de curățare, calitatea materialului curățat.

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader