L - V, 9:00 - 17:00

Curățare colțar din piele

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR012

Preț
445 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Nu lasa mobila ta sa se strice, anuland investitia in decorul casei tale.

 

Casa ta te reprezinta intru totul, iar nota clasica de sofisticare pe care o confera un coltar de piele este inegalabila… dar si dificil de intretinut.

 

Fie cu timpul, fie în urma unor mici accidente neprevăzute, colțarul de piele poate ajunge deteriorat sau pătat, iar astfel să își piardă aspectul sofisticat care te-a făcut să îl alegi. Chiar dacă ești tentat să îl cureți chiar tu, substanțele folosite trebuie alese cu grijă, pentru a nu degrada și mai mult materialul de piele.

 

Lasă curățarea colțarului tău pe mâna specialiștilor Ajusto și bucură-te din nou de mobila pe care o iubești.

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum curatam coltarul?

 

Etapa 1: Folosim un detergent special pentru piele cu pulverizator si o manusa speciala pentru piele. In aceasta etapa se poate observa cel mai bine o diferenta majora intre suprafata curatata si suprafata unde nu am actionat inca.

 

Etapa 2: Folosim un detergent hidratant, pe care il aplicam cu o laveta de microfibra care revigoreaza suprafata pielii.

 

Etapa 3: Utilizam crema speciala pentru tapiterii impreuna cu o laveta profesionala. Crema inmoaie pielea, oferindu-i stralucire si protectie de lunga durata.

Garantia lucrarii nu include scoaterea tuturor petelor sau reaparitia lor dupa executarea lucrarilor, aceasta depinzand de mai multi factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor in structura canapelei, interventia ta asupra petelor cu solutii clasice de curatare, calitatea materialului curatat.

Recenzii (0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader