L - V, 9:00 - 17:00

Curatare taburet din material textil

SKU: CUCUR010

Preț
48 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Taburet ”ca nou”, spalat cu spuma activa!

 

Oricat de ingrijita este casa ta, un taburet patat, plin de praf si cu un miros neplacut strica intreaga atmosfera. Pentru ca stim cat de dificil este sa-l cureti , venim cu echipament special, produse de curatare profesionale si personal calificat.

 

Vei avea parte de un taburet fara praf si acarieni, cu miros placut, fibre textile intarite si culori proaspete.

Cum funcționează

Despre serviciu

Ce fac specialistii nostri?

Curatarea taburetului din material textil se face cu sistem profesional de injectie-extractie si detergenti cu spumare redusa si uscare rapida.

 

 

Uscarea se face in mod natural, in aproximativ 3-4 ore, dupa curatare nivelul de umezeala din tesatura fiind foarte redus.

 

Timpul alocat pentru spalare si curatare difera usor in functie de gradul de mizerie si de frecventa petelor.

 

Ce aparatura folosim?

Aparatura cu care plecam la locatie in cazul spalarii de saltea si canapea este sistemul profesional de injectie extractie de la Ghibli si sistemul cu aburi de la Karcher.

 

Ce detergent folosim?

Detergentul pe care il folosim pentru spalarea si igienizarea saltelelor si canapelelor este detergent profesional de la Mediclean folosit numai pentru metoda de injectie extractie.

 

Detergentul este toxic pentru copii?

Detergentul profesional Mediclean nu este toxic,nu are in componenta sa substante alergenice si este avizat de catre Institutul international de sanatate.

 

Detergentul este toxic pentru animale?

Detergentul Nu este toxic pentru om sau animale si nu are in componenta sa substante care pot determina alergii sau alte componente active.

 

Garantia lucrarii nu include scoaterea tuturor petelor sau reaparitia lor dupa executarea lucrarilor, aceasta depinzand de mai multi factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor in structura canapelei, interventia ta asupra petelor cu solutii clasice de curatare, calitatea materialului curatat.

Recenzii (0)

Nu ai găsit ce căutai?

Completează formularul pentru comandă personalizată și vom reveni cu un raspuns.

Comandă personalizată
preloader