L - V, 9:00 - 17:00

Curățare taburet din material textil

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR010

Preț
79 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Taburet ”ca nou”, spălat cu spumă activă!

 

Oricât de îngrijită este casa ta, un taburet pătat, plin de praf și cu un miros neplăcut strică întreaga atmosferă. Pentru că știm cât de dificil este să-l cureți , venim cu echipament special, produse de curățare profesionale și personal calificat.

 

Vei avea parte de un taburet fără praf și acarieni, cu miros plăcut, fibre textile întărite și culori proaspete.

Cum funcționează

Despre serviciu

Ce fac specialiștii noștri?

Curățarea taburetului din material textil se face cu sistem profesional de injecție-extracție și detergenți cu spumare redusă și uscare rapidă.

 

 

Uscarea se face în mod natural, în aproximativ 3-4 ore, după curățare nivelul de umezeală din țesătură fiind foarte redus.

 

Timpul alocat pentru spălare și curățare diferă ușor în funcție de gradul de mizerie și de frecvența petelor.

 

Ce aparatură folosim?

Aparatura cu care plecăm la locație în cazul spălării de saltea și canapea este sistemul profesional de injecție extracție de la Ghibli și sistemul cu aburi de la Karcher.

 

Ce detergent folosim?

Detergentul pe care îl folosim pentru spălarea și igienizarea saltelelor și canapelelor este detergent profesional de la Mediclean folosit numai pentru metoda de injecție extracție.

 

Detergentul este toxic pentru copii?

Detergentul profesional Mediclean nu este toxic, nu are în componența sa substanțe alergenice și este avizat de către Institutul internațional de sănătate.

 

Detergentul este toxic pentru animale?

Detergentul nu este toxic pentru om sau animale și nu are în componența sa substanțe care pot determina alergii sau alte componente active.

 

Garanția lucrării nu include scoaterea tuturor petelor sau reapariția lor după executarea lucrărilor, aceasta depinzând de mai mulți factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor în structura canapelei, intervenția ta asupra petelor cu soluții clasice de curățare, calitatea materialului curățat.

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader