L - V, 9:00 - 17:00

Curățare taburet din piele

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: CUCUR014

Preț
110 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Taburet de piele – la fel ca în prima zi!

 

Casa ta te reprezintă întru totul, iar nota clasică de sofisticare pe care o conferă un taburet de piele este inegalabilă… dar și dificil de întreținut.

 

Petele apar, la fel și praful sau murdăria, iar folosirea substanțelor agresive, ori folosirea greșită a produselor de curățare poate lăsa urme imposibil de șters de pe suprafața acestora.

 

Soluția e simplă: o echipă de meșteri pe mâna cărora poți lăsa responsabilitatea îngrijirii mobilei tale din piele.

Serviciu profesionist de curățare!

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum curățăm taburetul?

 

Etapa 1: Folosim un detergent special pentru piele cu pulverizator și o mănușă specială pentru piele. În această etapă se poate observa cel mai bine o diferență majoră între suprafața curățată și suprafața unde nu am acționat încă.

 

Etapa 2: Folosim un detergent hidratant, pe care îl aplicăm cu o lavetă de microfibră care revigorează suprafața pielii.

 

Etapa 3: Utilizăm crema specială pentru tapițerii împreună cu o lavetă profesională. Crema înmoaie pielea, oferindu-i strălucire și protecție de lungă durată.

Garanția lucrării nu include scoaterea tuturor petelor sau reapariția lor după executarea lucrărilor, aceasta depinzând de mai mulți factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor în structura canapelei, intervenția ta asupra petelor cu soluții clasice de curățare, calitatea materialului curățat.

Recenzii (0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader