L - V, 9:00 - 17:00

Igienizare avansată aer condiționat

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ACIGI005

(3 recenzii de la clienți)

Preț de la
249 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Iti igienizam aparatul, astfel incat familia ta sa se bucure de aer proaspat.

 

Aparatul de aer condiționat este cel pe care ne bazăm cel mai mult pentru a ne asigura confortul termic în tipul zilelor călduroase. Dar folosirea îndelungată și repetată a acestuia duce la acumularea prafului și mizeriei, transformându-l într-un loc prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor, a fungilor și a mucegaiului. Acești musafiri nedoriți pot provoca afecțiuni respiratorii sau alergi și este bine să scăpăm de ei cât mai repede și eficient.

 

Apelează la echipa Ajusto pentru igienizarea aparatului de aer condiționat și protejează-te pe tine și familia ta de elemente ce pot dăuna sănătății voastre.

Cum funcționează

Despre serviciu

Ce fac specialistii nostri?

 • Curata de praf unitatea interioara;
 • Curata filtrele cu abur;
 • Curata de praf, cu abur, unitatea exterioara;
 • Dezinfecteaza unitatile interioare cu spray de igienizare aer conditionat;
 • Verifica sistemul de eliminare condens;
 • Verifica conexiunile electrice si frigorifice;
 • Verifica temperaturile de lucru.

Bine de stiut!

In acest pret nu sunt incluse:

 • materialele consumabile: agent frigorific necesar completarii (daca va fi cazul);
 • Contravaloarea pieselor constatate ca fiind uzate sau defecte si urmează a fi inlocuite.

Valoarea pieselor de schimb precum si manopera aferenta va fi achitata pe baza procesului verbal de constatare, a comenzii emise de beneficiar, a procesului verbal receptie si a facturii fiscale emise de prestator.

Ce este inclus?

 • Igienizare aparat de aer conditionat cu abur, unitatea interna si unitatea externa

Pentru aceasta operatiune este recomandat accesul facil catre si la locul unde va fi montat/igienizat/verificat produsul. Atat in interior cat si in exterior.

In cazul in care nu exista acces facil si exista riscuri in efectuarea operatiunii, Ajusto isi rezerva dreptul de a anula montajul/igienizarea/verificarea.

NOTA: Nu oferim garantie pentru servicul de Igienizare aparat aer conditionat.

Oferta este valabila in Bucuresti si Ilfov.

Recenzii (3)

 • mihai693

  Domnii care au venit pentru igienizarea AC-ului au fost de nota 10, atenti la detalii, meticulosi, au facut treaba ca la carte, sunt foarte multumit. Recomand!

 • apuscaragiu

  totul a decurs OK, rapiditate si treaba bine facuta. Nicio echipa de la alte firme pana acum nu a curatat aerul atat de bine si atent. Multi nu faceau si flapsurile si ventilatorul intern, echipa Ajusto a curatat tot. Vom reveni cu siguranta tot la ei! Multumim!

 • Adela

  Mă sfătuise cineva să spăl filtrele cu detergent și nu o să mai miroasă urât când pornesc aparatul de aer condiționat, nicio treabă. Mirosea groaznic. Am lăsat-o baltă cu metodele băbești. Băiatul trimis de Ajusto mi-a spus că între lamelele de la vaporizator și pe alte elemente din interior se dezvoltă tot felul de bacterii și mucegai, mai ales că noi avem umiditate mare în casă. De aici mirosul ala groaznic. E perfect acum chiar sunt curioasă cât o să dureze.

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader