L - V, 9:00 - 17:00

Igienizare avansată aer condiționat

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ACIGI005

(3 recenzii de la clienți)

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Îți igienizăm aparatul, astfel încât familia ta să se bucure de aer proaspăt.

 

Aparatul de aer condiționat este cel pe care ne bazăm cel mai mult pentru a ne asigura confortul termic în timpul zilelor călduroase. Dar folosirea îndelungată și repetată a acestuia duce la acumularea prafului și mizeriei, transformându-l într-un loc prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor, a fungilor și a mucegaiului. Acești musafiri nedoriți pot provoca afecțiuni respiratorii sau alergii și este bine să scăpăm de ei cât mai repede și eficient.

 

Apelează la echipa Ajusto pentru igienizarea aparatului de aer condiționat și protejează-te pe tine și familia ta de elemente ce pot dăuna sănătății voastre.

Cum funcționează

Despre serviciu

Ce fac specialiștii noștri?

 • Curăță de praf unitatea interioară;
 • Curăță filtrele cu abur;
 • Curăță de praf, cu abur, unitatea exterioară;
 • Dezinfectează unitațile interioare cu spray de igienizare aer condiționat;
 • Verifică sistemul de eliminare condens;
 • Verifică conexiunile electrice și frigorifice;
 • Verifică temperaturile de lucru.

Bine de știut!

În acest preț nu sunt incluse:

 • materialele consumabile: agent frigorific necesar completării (dacă va fi cazul);
 • contravaloarea pieselor constatate ca fiind uzate sau defecte și urmează a fi înlocuite.

Valoarea pieselor de schimb precum și manopera aferentă va fi achitată pe baza procesului verbal de constatare, a comenzii emise de beneficiar, a procesului verbal recepție și a facturii fiscale emise de prestator.

Există situații excepțioanale în care igienizarea să nu elimine în totalitate mirosurile neplăcute ale aparatului de aer condiționat.

Pentru această operațiune este recomandat accesul facil către și la locul unde va fi igienizat aparatul, atât în interior cât și în exterior.

În cazul în care nu există acces facil și există riscuri în efectuarea operațiunii, Ajusto își rezervă dreptul de a anula igienizarea aparatului de aer condiționat.

Prin acces facil se ințelege posibilitatea de a ajunge ușor către unitatea interioară și exterioară cu o scară ce nu depășește înălțimea de 2 metri.

NOTĂ: Nu oferim garanție pentru serviciul igienizare avansată aparat de aer condiționat.

La solicitarea clientului se poate face verificarea presiunii agentului frigorific, valoarea serviciului fiind de 65 lei (TVA inclus).

 

Recenzii ( 3)

 • mihai693

  Domnii care au venit pentru igienizarea AC-ului au fost de nota 10, atenti la detalii, meticulosi, au facut treaba ca la carte, sunt foarte multumit. Recomand!

 • apuscaragiu

  totul a decurs OK, rapiditate si treaba bine facuta. Nicio echipa de la alte firme pana acum nu a curatat aerul atat de bine si atent. Multi nu faceau si flapsurile si ventilatorul intern, echipa Ajusto a curatat tot. Vom reveni cu siguranta tot la ei! Multumim!

 • Adela

  Mă sfătuise cineva să spăl filtrele cu detergent și nu o să mai miroasă urât când pornesc aparatul de aer condiționat, nicio treabă. Mirosea groaznic. Am lăsat-o baltă cu metodele băbești. Băiatul trimis de Ajusto mi-a spus că între lamelele de la vaporizator și pe alte elemente din interior se dezvoltă tot felul de bacterii și mucegai, mai ales că noi avem umiditate mare în casă. De aici mirosul ala groaznic. E perfect acum chiar sunt curioasă cât o să dureze.

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader