L - V, 9:00 - 17:00

Igienizare de bază aer condiționat

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ACIGI006

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții


Apelează la profesioniști pentru igienizarea aparatului de Aer condiționat!

Știai că, în timp, pe componentele interne ale aparatului de aer condiționat se depune un strat gros de praf și mizerie, mediu foarte propice pentru dezvoltarea de bacterii, fungi și mucegaiuri?

Noi te putem ajuta să eviți pericolul real de îmbolnăvire și să menții funcționalitatea aparatului.

Cum funcționează

Despre serviciu

Ce fac specialiștii noștri?

Folosesc o soluție specială pentru filtrele de aer condiționat pentru a le curăța în profunzime.
La sfârșit efectuează probe de funcționare pentru a se asigura că totul merge perfect.

Bine de știut!

Deplasarea către client este inclusă în preț.
Pentru alte operațiuni pot apărea costuri suplimentare.

Intervenția de igienizare a aparatului de aer condiționat nu include și reparații la sistemul electric sau mecanic al aparatului. Pentru a efectua corespunzator operațiunea este necesar accesul liber al profesionistului Ajusto către aparat, fără a fi nevoie de mutarea mobilei sau a altor elemente care pot împiedica acest lucru.

Există situații excepțioanale în care igienizarea să nu elimine în totalitate mirosurile neplăcute ale aparatului de aer condiționat.

Pentru această operațiune este recomandat accesul facil către și la locul unde va fi igienizat aparatul, atât în interior cât și în exterior.

În cazul în care nu există acces facil și există riscuri în efectuarea operațiunii, Ajusto își rezervă dreptul de a anula igienizarea aparatului de aer condiționat.

Prin acces facil se ințelege posibilitatea de a ajunge ușor către unitatea interioară și exterioară cu o scară ce nu depășește înălțimea de 2 metri.

NOTĂ: Nu oferim garanție pentru serviciul igienizare de baza a  aparatului de aer condiționat.

La solicitarea clientului se poate face verificarea presiunii agentului frigorific, valoarea serviciului fiind de 65 lei (TVA inclus).

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader