L - V, 9:00 - 17:00

Încărcare completă cu freon aer condiționat

În următoarea perioadă programarea serviciului de Încărcare completă cu freon aer condiționat poate dura până la 15 zile lucrătoare.

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ACINC003

Preț
lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Pe măsură ce folosești aerul condiționat, este posibil să observi cu timpul o scădere a performanței de răcire a aerului din încăpere. Acest lucru se datorează consumării rezervei de freon, componenta responsabilă de funcționarea optimă a aparatului de aer condiționat în privința eficienței de răcire. Periodic, freonul trebuie completat pentru a reda aparatului randamentul optim, iar specialiștii Ajusto te pot ajuta cu această operațiune pentru a te bucura din nou de răcoare și confort.

Verificarea instalației de aer condiționat este recomandat să fie făcută la cel mult 3 ani.

 

Cum funcționează

Despre serviciu

Iată care sunt pașii pentru operațiunea de completare cu freon a instalației de aer condiționat:

  • Deconectarea de la rețeaua electrică
  • Verificarea conectării corecte a furtunelor
  • Repornirea aparatului de aer condiționat timp de 10 minute pentru a reporni circuitul de refrigerare
  • Verificarea temperaturilor
  • Verificarea eventualelor scurgeri: la nivelul conexiunilor conductelor, a diverselor porturi etc.(verificarea se face vizual).
  • Adăugarea lichidului de răcire
  • Verificarea funcționării corecte în timpul unui ciclu complet

Pentru această operațiune este recomandat accesul facil către și la locul unde va fi verificat aparatul, atât în interior cât și în exterior.

În cazul în care nu există acces facil și există riscuri în efectuarea operațiunii, Ajusto își rezervă dreptul de a anula verificarea aparatului de aer condiționat.

Prin acces facil se ințelege posibilitatea de a ajunge ușor către unitatea interioară și exterioară cu o scară ce nu depășește înălțimea de 2 metri.

NOTĂ: Nu oferim garanție pentru serviciul de încărcare cu freon.

 

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader