L - V, 9:00 - 17:00

Instalare cuptor electric

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ELINS034

Preț
209 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Apeleaza la un serviciu autorizat pentru instalare!

Daca la prima vedere pare usor si te gandesti sa montezi singur aparatele electrocasnice de acasa, ia in calcul ca aceasta activitate nu este recomandata persoanelor care nu o stapanesc in totalitate. Te vei chinui degeaba si poate chiar vei strica anumite lucruri.

Cum funcționează

Despre serviciu

Cum se executa:

 

  • Se desface si se inlatura ambalajul, se verifica produsul;
  • Se monteaza in locul special conceput in mobilier pentru cuptor electric (nu se va decupa sau reconfigura mobilierul).
  • Se conecteaza la reteaua electrica existenta;
  • Se efectueaza proba de functionare.

Bine de stiut:

Beneficiati de Garantie 3 luni pentru instalare. Garantia este valabila doar pentru instalare, nu este valabila pentru eventualele defecte ale produsului.

Locuinta trebuie sa fie racordata la sistemul de energie electrica.

Nu sunt incluse : materialele necesare pentru instalare (cablu curent, stecher etc), realizarea de trasee electrice aparente in canal de cablu. Acestea se pot realiza contra cost cu o solicitare in prealabil. Se recomanda folosirea unui circuit dedicat.

Va rugam sa permiteti accesul facil catre locul unde va fi instalat produsul. Echipa nu va muta sau demonta mobilierul in vederea instalarii produsului.

Recenzii (0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader