L - V, 9:00 - 17:00

Instalare cuptor pe gaz

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ELINS032

Preț
265 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Cuptorul tău va avea o durată de viață îndelungată dacă îl protejezi și instalezi așa cum trebuie, conform tuturor normelor de siguranță și punere în funcțiune.

Apelând la un specialist autorizat în domeniu, vei reduce viitoarele cheltuieli și vei avea și alte avantaje majore. Un specialist știe ce are de făcut la montajul sau instalarea cuptorului pe gaz, indiferent de model, astfel incât să beneficiezi de:

 • Funcționarea în parametri normali și de siguranță a aparatelor electrocasnice: aragaz, plită pe gaz și cuptor pe gaz;
 • Reducerea semnificativă a consumului;
 • Prelungirea duratei de viață a aragazului, plitei pe gaz și a cuptorului pe gaz;
 • Evitarea costurilor suplimentare și a pagubelor neprevăzute;
 • Evitarea stresului că plita pe gaz nu a fost așezată corespunzator pe blatul din bucătărie;
 • Garanția lucrului bine făcut.

Cum funcționează

Despre serviciu

IMPORTANT!

Distanța maximă de la robinetul de gaz la racordul aparatului nu trebuie să depășească 80 cm. Accesul la robinetul de gaz trebuie să fie liber.

Cum se execută:

 • Se desface și se înlatură ambalajul, se verifică produsul;
 • Se racordează la rețeaua de gaz existentă fără a aduce modificări, prin montarea unui racord flexibil de maxim 80 cm (racordul este inclus în prețul serviciului);
 • Se montează în locul special conceput în mobilier pentru cuptorul electric (nu se decupează sau reconfigurează mobilierul);
 • Se conectează la rețeaua electrică existentă (dacă este cazul se montează ștecher);
 • Se efectuează proba de etanșeitate și funcționare.

Bine de știut:

Beneficiați de Garanție 2 ani pentru instalare. Garanția este valabilă doar pentru instalare, nu este valabilă pentru eventualele defecte ale produsului.

Locuința trebuie să fie racordată la sistemul de gaze naturale și la sistemul de energie electrică în cazul în care aparatul este prevăzut cu aprindere electrică.

Nu sunt incluse: materialele necesare pentru instalare (cablu curent, ștecher etc), realizarea de trasee electrice aparente în canal de cablu; acestea se pot realiza contra cost cu o solicitare în prealabil.

 

Va rugăm să permiteți accesul facil către locul unde va fi instalat produsul. Echipa nu mută sau demontează mobilierul în vederea instalării produsului.

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader