L - V, 9:00 - 17:00

Termostat smart – Salus iT500 (montaj inclus)

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ELINS039

Preț
1029 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Asigură controlul temperaturii casei tale de la distanță pentru confortul tău.

 

Știm că ești adeptul tehnologiei și îți dorești să fii în trend cu ultimele noutăți în materie de produse smart pentru tine și locuința ta. Îți venim în ajutor cu un model de termostat pe care să-l folosești pentru casa ta. Indiferent de sezon ai ocazia să îți asiguri confortul locuinței tale prin alegerea unui termostat cu care să controlezi temperatura de la distanță. Nicicând nu a fost mai simplu să-ți reglezi temperatura camerei în diferite momente ale zilei, fie că vorbim de noapte sau zi, sau chiar atunci când nu ești acasă.

Cum funcționează

Despre serviciu

Smart Termo este un echipament ce permite programarea de la distanță (remote) prin internet, sau din locuință, a temperaturii (centrală termică). Funcționează ca un cronotermostat clasic când nu e disponibilă conexiunea cu aplicația mobilă.

Permite programarea de temperaturi diferite în momente diferite: noaptea, ziua sau când nu este nimeni acasă.

Pune la dispoziție programe presetate și personalizabile.

Comunicație fără fir ce permite deplasarea în interior pe o raza de acțiune de 30 – 50 m între dispozitivele componente. Asigură controlul de la distanță al temperaturii.

 

Smart Termo – 5 ani garanție produs

 

Avantaje

Asigură controlul de la distanță al temperaturii.

Permite programarea automată, prin aplicația mobilă (smartphone sau tabletă), PC sau cronotermostatul local.

Asigură o temperatură constantă în casă.

Poate reduce consumul de energie între 10% – 30%.

Serviciul include manopera de instalare a dispozitivului, înregistrarea pe site, instalarea aplicației mobile, setarea termostatului / smartphone-ului și kitul cu cronotermostatul și accesoriile

Kit format din cronotermostat radio, receptor radio care comandă centrala termica, gateway care se conectează prin router (wireless) la internet și accesorii pentru montaj și conectare

 

Garanție Instalare 2 ani

Recenzii ( 0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader