L - V, 9:00 - 17:00

Termostat smart – Salus iT500 (montaj inclus)

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ELINS039

Preț
899 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Asigura controlul temperaturii casei tale de la distanta pentru confortul tau.

 

Stim ca esti adeptul tehnologiei si iti doresti sa fii in trend cu ultimele noutati in materie de produse smart pentru tine si locuinta ta. Iti venim in ajutor cu un model de termostat pe care sa-l folosesti pentru casa ta. Indiferent de sezon ai ocazia sa iti asiguri confortul locuintei tale prin alegerea unui termostat cu care sa controlezi temperatura de la distanta. Nicicând nu a fost mai simplu sa-ti reglezi temperatura camerei in diferite momente ale zilei, fie ca vorbim de noapte sau zi, sau chiar atunci cand nu esti acasa.

Cum funcționează

Despre serviciu

Smart Termo este un echipament ce permite programarea de la distanta (remote) prin internet, sau din locuinta, a temperaturii (centrala termica). Functioneaza ca un cronotermostat clasic cand nu e disponibila conexiunea cu aplicația mobila.

Permite programarea de temperaturi diferite in momente diferite: noaptea, ziua sau cand nu este nimeni acasa.

Pune la dispozitie programe presetate si personalizabile.

Comunicatie fara fir ce permite deplasarea in interior pe o raza de actiune de 30 – 50 m intre dispozitivele componente. Asigura controlul de la distanta al temperaturii.

 

Smart Termo – 5 ani garantie produs

 

Avantaje

Asigura controlul de la distanta al temperaturii.

Permite programarea automata, prin aplicatia mobila (smartphone sau tableta), PC sau cronotermostatul local.

Asigura o temperatura constanta in casa.

Poate reduce consumul de energie intre 10% – 30%.

Serviciul include manopera de instalare a dispozitivului, inregistrarea pe site, instalarea aplicației mobile, setarea termostatului / smartphone-ului si kitul cu cronotermostatul si accesoriile

Kit format din cronotermostat radio, receptor radio care comanda centrala termica, gateway care se conecteaza prin router (wireless) la internet și accesorii pentru montaj si conectare

 

Garantie Instalare 2 ani

Recenzii (0)

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader