L - V, 9:00 - 17:00

Montare racord mașină de spălat vase sau rufe, chiuvetă (fără decupaj în rigips, mobilă)

Momentan serviciile nu sunt disponibile în toată țara. Te rugăm să alegi localitatea pentru a afișa disponibilitatea acestuia.

SKU: ISCRM001

(O recenzie client)

Preț
159 lei

Garanția lucrărilor

Meșteri Profesioniști

Fără bacșiș sau atenții

Instalațiile sanitare ocupă un loc cu totul special în locuința noastră și necesită o atenție deosebită. Importanța lor este majoră, căci de buna funcționare a acestora depinde funcționarea diverselor aparate de uz casnic, dar și confortul nostru de zi cu zi.

Apelează la echipa de instalatori autorizați Ajusto!

Cum funcționează

Despre serviciu

Se oprește alimentarea cu apă;

Se demontează racordul chiuvetei de la alimentarea cu apă;

Se montează un teu împreună cu un robinet pe instalația existentă de apă;

Se demontează scurgerea și se montează o ramificație pentru scurgerea mașinii de spălat;

Se reconectează racordul de la chiuvetă;

Iar la final, pornim alimentarea cu apă și verificăm îmbinările.

Pregătire

 

Se oferă acces facil către locul unde va fi montat produsul. Robineții pentru alimentarea cu apă trebuie să funcționeze (Închidere/Deschidere). Echipa nu mută sau demontează mobilierul în vederea instalării produsului.

 

Bine de știut

 

Nu fac obiectul instalării: achiziționarea de materiale suplimentare și nici efectuarea de reparații și finisări în urma instalării;

Nu răspundem pentru eventualele defecte ale produsului pus la dispoziție de dumneavoastră;

Nu se realizează un circuit nou de alimentare cu apă, produsul se montează pe circuitul existent de apă.

 

Beneficiați de Garanție 3 luni pentru instalare.

Recenzii ( 1)

  • swgfxrhwfh (proprietar verificat)

    Găsirea unui instalator de încredere care combină profesionalismul, disponibilitatea și un comportament pozitiv este o bijuterie rară în industria serviciilor de astăzi. Recent am avut plăcerea să interacționez tocmai cu un astfel de profesionist in persoana domnului Iulian Panaite, care m-a ajutat pentru racordarea noii mele mașini de spălat vase și a chiuvetei. Din momentul inițial al execuției și până la inspecția finală, atenția sa pentru detalii a fost impecabilă. Nici o dată am simțit nevoia să-i pun la îndoială expertiza. Disponibilitatea lui era remarcabilă; a fost pe tot parcursul interacțiunii gata să se încadreze în programul meu, ceea ce a făcut ca întreaga experiență să fie lipsită de stres. Mai mult decât atât, comportamentul lui pozitiv pe tot parcursul serviciului a fost o plăcere. Si nu in ultimul rând, vreau sa subliniez maniere extrem de ordonata si curată in care a lucrat, aratandu-se foarte preocupat de a respecta locuința. Recomand din toată inima serviciile domnului Iulian Panaite oricui are nevoie de un expert în instalații sanitare, care nu doar ca este priceput, dar este si o plăcere de a interacționa cu dansul.

Ai nevoie de un serviciu personalizat?

Descrie serviciul de care ai nevoie, adaugă poze relevante și alege taxa de realizare a serviciului personalizat care ți se potrivește.

Solicită serviciu personalizat Solicită serviciu personalizat
preloader