Călcătorie la domiciliu. Serviciu de viitor?

7 februarie, 2019

Singur sau cu familia, în fiecare dimineață ai un moment când ești descumpănit/ă văzând că hainele cu care vrei să te îmbraci sunt necălcate. Mereu îți spui că trebuia să te ocupi de asta în weekend, dar lista a fost plină de priorități: să mergi la cumpărături, să faci curățenie, să gătești… iar călcatul rufelor a rămas iar în plan secund. Așa că ajungi iar în acel moment in care te întrebi “Oare cine e ma poate ajuta să scap de călcatul hainelor?”.

Un sfat demn de urmat este cel ce vine de la specialiștii în servicii și care ne sugerează să ne relaxăm și să lăsăm ca de servicii de călcat rufe să se ocupe ei, pentru că au experiența și competența necesară, au prețuri minime, colectare și livrare gratuită, personal calificat și echipamente de ultimă generație.

Cum funcționează serviciul „calc haine”?

Serviciul funcționează în cinci pași:

  1. Se face comandă telefonică sau online prin formular de comandă la care se va răspunde în maxim 30 de minute, în timpul orelor de program, 09:00 – 18:00, de luni până vineri.
  2. Un agent va veni și va colecta rufele de la adresa menționată, le va cântări și va emite un bon la comandă. La predarea pachetului cu rufele de călcat se pot alege opțiuni de apretare, parfumare, călcare cu sau fără dungă, împachetare sau pe umerașe, totul fiind inclus în prețul final.
  3. Rufele aduse la sediu sunt călcate după specificațiile date prin comandă.
  4. După călcare hainele sunt puse pe umerașe, învelite în saci de polietilenă speciali și/sau ambalate în huse speciale pentru protecție după caz. După ambalare hainele sunt păstrate într-un mediu curat, fără fum sau praf.
  5. Hainele vor fi returnate în 24 – 48 de ore, la locul și ora stabilite de client.

Prețurile pentru serviciile de călcat rufe

Prețurile se referă la categorii de haine ca tricouri, costume, fuste, blugi, pijamale, haine de copii, lenjerii de pat și altele asemănătoare. Prețurile sunt pe kilogram de haine de călcat, existând trei opțiuni de 3 la 10 kg, 10 la 20 kg sau peste 20 kg.

Prețurile acestea sunt finale și includ umerașele, husele de haine, ambalajele, împachetarea, apret sau parfumare.

Colectare de la clienți a hainelor ce urmează a fi călcate

Colectarea și livrarea rufelor se face gratuit pentru orice comandă, oriunde în București și zonele limitrofe, la câteva ore de la primirea comenzii. Se colectează de la adresa clientului haine, lenjerie și orice alte articole ce trebuiesc călcate, indiferent de trafic în câteva ore de la primirea comenzii telefonice.

Colectarea se face într-un săculeț / coș personalizat, pe care îl vei folosi la fiecare comandă. În felul acesta se previne orice fel de încurcătură ce se poate ivi pe parcurs.

Serviciul de călcătorie rufe este personalizat

Personalul este calificat, bine pregătit și gata oricând să te scape de povara călcatului rufelor. Hainele sunt călcate conform cu cerințele exprimate de tine în comanda de livrare, cu sau fără dungă, apretate sau nu, parfumate, împachetate sau puse pe umeraș, pentru a arăta exact cum dorești tu.

Călcatul este efectuat la cele mai înalte standarde de calitate cu ajutorul unor echipamente performante. În locațiile unde se desfășoară aceasta activitate fumatul este interzis cu desăvârșire, precum și accesul animalelor de companie. Aceste reguli sunt valabile și în autoturismele cu care se transportă hainele.

Fiecare membru al personalului are propria instalație de călcat și va termina de călcat săculețul / coșul unui client înainte de a trece la următorul. Este interzis cu desăvârșire ca două persoane să împartă săculețul unui client, pentru a nu apărea încurcături și a exista și responsabilitatea muncii făcute.

Returnarea hainelor călcate se face în 24 – 48 de ore

După ce rufele sunt călcate și pregătite pentru expediere, la locul și ora specificate de client în nota de comandă. Timpul de livrare diferă în funcție de cantitatea de rufe comandată, în general în 24 de ore și pentru cantități mai mari în maxim 48 de ore.

Garanție 100% pentru serviciul de călcătorie la domiciliu

În momentul în care clientul nu este mulțumit de calitatea serviciului executat rufele vor fi călcate din nou fără nici un fel de costuri. Dacă în continuare calitatea serviciului nu este satisfăcătoare, se va repeta operațiunea în fața ta până serviciul va fi acceptat, fără costuri suplimentare și chiar cu banii achitați returnați în urma sesizării. Dacă în urma serviciului clientul constată deteriorarea unui articol, se va rambursa prețul articolului.

Folosind serviciile oferite de specialiști în servicii reușești să beneficiezi de servicii de călcat rufe în mai puțin timp, și cu siguranță, să ai un weekend liber, numai pentru relaxare, iar în casă cu siguranță nu vei duce lipsa mormanului de rufe ce așteaptă să fie călcate.

preloader