Cum să alegi firma de curățenie

31 ianuarie, 2019

Cu siguranță curățenia trebuie tratată cu respect. Deși suntem cu toții de acord, nu întotdeauna reușim să o efectuăm „așa cum trebuie”. Fie că discutăm de locuință rezidențială sau de birou, curățenia este un aspect cheie care contribuie la menținerea sănătății fizice și are impact major asupra armoniei mentale.

Pentru că și în acest domeniu cu servicii de curățenie la domiciliu lucrurile au evoluat, acum putem avea încredere că vom beneficia de curățenie impecabilă, și asta datorita firmelor care oferă servicii de curățenie profesională.

Atunci când vine vorba de selectarea unei firme care să se ocupe de curățenia căminului sau a sediul companiei va trebui să ții cont de o serie de aspecte importante.

Verifică autenticitatea firmei

Confirmarea autenticității este primul pas în alegerea unei firme de curățenie, adică trebuie verificate tipurile de certificare avute. Este important să aibă certificare privind sistemul de management al calităţii şi privind sistemul de management al mediului.

O firmă ce tratează subiectul cu profesionalism este firma care primește solicitarea ta, dând un răspuns rapid, amabil și pertinent cererii tale. Pentru servicii de curățenie apeleaza cu încredere la specialiștii Ajusto.

Alege o firmă cu credibilitate

Este recomandabil alegerea unei firme cu credibilitate preferabil cu experiență rezonabilă în domeniu. Asigură-te că are recenzii online excelente. Citește comentariile lăsate de clienți, uită-te la fotografiile online și încearcă să afli cât mai multe informații despre serviciile oferite foștilor clienți. Opinia acestora te va ajuta să-ți faci o idee cu privire la experiența personalului în serviciile de curățenie și calitatea serviciilor oferite. Lipsa unui portofoliu consistent de clienți nu este un semnal neapărat negativ, deoarece poate fi o companie tânără.
Pentru servicii de curățenie apeleaza cu încredere la specialiștii Ajusto

Compară mai multe firme

Se va face o comparație între mai multe firme care oferă aceleași servicii pentru a alege firma care oferă servicii de cea mai bună calitate. Veți cere servicii de curățenie explicate în mod clar și precis pentru a putea compara între diferite firme. Astfel vei descoperi care firmă oferă pachetele cele mai accesibile și mai de calitate. O firmă de curățenie care oferă informații clare cu privire la serviciile de curățenie pe care le va efectua dă dovadă de responsabilitate și seriozitate pentru încheierea unui contract.

Verifică calitatea serviciilor, nu prețul

Prețul nu este un bun indicator pentru calitatea serviciilor. Un preț aparent scăzut nu este neapărat un indiciu că veți avea parte de o lucrare de mântuială, pentru că poate fi vorba de o firmă care vrea să pătrundă repede pe piață, după cum un preț piperat nu garantează servicii de top.

O firmă care oferă servicii de calitate deține un personal instruit, care a fost supus unor cursuri în domeniul curățeniei, iar acești angajați se vor ocupa de nevoile tale de curățare, lăsând în mod corespunzător o casă curată. De asemenea, trebuie să fie selectată o companie care funcționează de mai mulți ani, ceea ce înseamnă că a dobândit suficientă experiență în a răspunde nevoilor diferiților clienți. O astfel de firmă ar trebui să aibă recenzii pozitive de la clienții care au beneficiat deja de aceste servicii.
Pentru servicii de curățenie apeleaza cu încredere la specialiștii Ajusto

Cere o ofertă înainte de a lua o decizie

După ce ai cerut oferta specialiștii trebuie să viziteze spațiul respectiv pentru a face o estimare. După realizarea estimării trebuie să soliciți o listă cu serviciile pe care firma de curățenie ți le poate oferi.

Este nevoie de o firmă de curățenie care să fie flexibilă. O companie care este capabilă să răspundă nevoilor tale imediate este ideală, hotărându-se serviciile funcție de situația existentă. În urma unei renovări nu mai este vorba de curățenia de întreținere și se va face o curățenie mai specială, bineînțeles cu adăugiri la contract.

Verifică dacă materialul tehnologic este de ultimă oră și dacă serviciul acordat este la standardele actuale. O tehnologie avansată înseamnă calitate superioară dar poate implica și un preț mai ridicat.
Pentru servicii de curățenie apeleaza cu încredere la specialiștii Ajusto.

Informează-te asupra produselor folosite

Întreabă potențialul furnizor de servicii de curățenie ce produse folosește. Calitatea detergenților și a soluțiilor utilizate este extrem de importantă, atât pentru o lucrare de bună calitate, cât și pentru sănătatea tuturor, atât angajații care prestează serviciul, cât și beneficiarii.

Compară prețurile

Majoritatea firmelor de curățenie asigură cam aceleași servicii, de aspirare mochetă și pardoseli, spălare și degresare pardoseli, ștergere praf, dezinfectare etc. Aceste servicii ar trebui prezentate detaliat și ar trebui comparate ofertele de tarife pentru a putea alege oferta cea mai convenabilă.

Serviciile pe care intenționați să le contractați, trebuie negociate în funcție de criterii precum personalul implicat, orele lucrate, tipurile de activități sau servicii prestate. În general, prețurile se negociază la metru pătrat de suprafață și variază în funcție de complexitatea serviciilor; de exemplu, pentru curățenia de după lucrările de construcții, zugrăviri, renovări, prețurile sunt în general mai ridicate.

Verifică dacă firma are asigurare

Curăţenia este o activitate plină de provocări, putând avea loc diverse evenimente neprevăzute şi neplăcute. O firmă de curăţenie profesională trebuie să aibă asigurare contra unor astfel de evenimente. Trebuie să te asiguri că furnizorul de servicii de curăţenie poate acoperi eventualele pagube.
Pentru servicii de curățenie apeleaza cu încredere la specialiștii Ajusto.

Citeşte contractul pentru a înţelege clauzele

Dacă nu înţelegi foarte bine ceea ce este stipulat în contract, cel mai bine este să apelezi la un avocat, care îţi poate explica pe înţelesul tău termenii juridici. Numai după ce ai înțeles toate clauzele poți semna contractul.
Pentru servicii de curățenie apeleaza cu încredere la specialiștii Ajusto.

preloader