10 moduri surprinzătoare în care poți folosi umbrele de ploaie

24 octombrie, 2018

Ai o umbrelă veche care îți amintește de multe plimbări frumoase și de care cu greu îți vine să te desparți? De ce să o arunci la gunoi când o poți transforma într-un lucru uimitor și la fel de practic ca până acum. Când un obiect are o poveste în spate, care îți trezește emoții plăcute, nu trebuie să renunți din prima la el doar pentru că nu mai poți beneficia de utilitatea pentru care a fost creat. Transformă-l!

Am strâns 10 idei super ingenioase despre cum poți refolosi umbrelele de ploaie vechi:

10 moduri surprinzătoare în care poți folosi umbrele de ploaie

1 Decorațiune pentru flori

Fie că vrei să o atârni de ușa de la intrare, fie că vrei să dai o notă fresh unui perete gol, o umbrela ta veche poate fi folosită ca suport pentru buchetul cu florile preferate.

2 Abajur pentru bec

Decorațiunile originale sunt la modă nu doar de către iubitorii stilului boho, ci de toți cei care vor să-și pună amprenta personală asupra mediului în care trăiesc, care vor să iasă din mulțimea mass market.

3 Mini seră

Fie că îți dorești să crești flori sau legume, o mini seră este foarte utilă pentru a prinde răsaduri, pe care ulterior să le plantezi în curte sau ghivece mai mari.

4 Aripi de batman

Da, da, ai citit bine, aripi de liliac. Dacă te pregătești de petrecerea de Holloween și tocmai ți-ai dat seama că nu știi ce costum să porți, ce spui de personajul Batman?

5 Suport pentru jucării

Jucăriile de pluș din camera copilului stau mereu împrăștiate pe jos? Ce spui de un nou pătuț de dormit pentru prietenii necuvântători ai celui mic? Garantăm că nu vor avea rău de înălțime!

6 Uscător pentru șosete

O umbrelă veche, al cărui material s-a degradat într-atât încât nu mai poate fi salvat, poate fi transformată într-un uscător de șosete super practic.

7 Cuier pentru haine

Mânerele tip baston de la umbrelele vechi pot fi refolosite într-un mod super ingenios, transformându-le în susținătoare de haine.

8 Sacoșă de cumpărături

Te-a prins ploaia fără umbrelă când tocmai te întorceai de la cumpărături? Dar, dacă sacoșa ta este confecționată dintr-un material impermeabil care nu lasă apa să pătrundă?

9 Suport pentru fotografii

Un suport de fotografii atipic, creat din baza metalică a unei umbrele vechi, poate aduce mult farmec designului camerei tale. Poți vopsi baza metalică în culoarea preferată sau dacă vrei un aspect vintage, păstreaz-o așa cum este și agață fotografiile favorite alb-negru.

10 Haină de ploaie pentru cățel

Hăinuța de ploaie pentru căței nu este un moft, chiar medicii veterinari recomandă protejarea acestora de apa rece de ploaie. Așadar, ce spui de o mini jachetă impermeabilă care să-l protejeze pe micuțul tău prieten când ieșiți la plimbare?

preloader