Curiozitati Casa x

5 accesorii de fitness pentru o sală de sport acasă

12 martie, 2020

Nu merg la sală de fitness pentru că nu am timp. Nu merg la sală pentru că nu mă simt bine cu felul în care arăt. Nu merg la sală pentru că nu am cu cine. Nu merg la sală pentru că… plouă. O mulțime de motive extrem de diverse și gata renunți să faci mișcare, nu-i așa? Dar, abdomenul plat, fundul bombat și picioarele tonifiate nu se obțin cu una cu două. În ziua de azi a devenit foarte usor și puțin costisitor să organizezi o mică sală de sport chiar la tine acasă.

Așa că dacă vrei un imbold pentru a face mișcare, noi îți oferim motive pentru care să faci sport chiar în propria locuință, cu aparatul de fitness potrivit nevoilor tale. De instalarea lor corectă se vor ocupa specialiștii ajusto.ro, parol!

Deci, iată ce aparate de fitness sunt utile pentru o sală de sport acasă și ce efecte poți obține cu ajutorul lor:

sala de sport acasa

1. Sac de box

Dacă nu îți dorești să mergi la sală pentru a te destresa după o zi grea de muncă, îți spunem noi un sac de motive pentru care merită să investești în propriul sac de box. Printre beneficiile unui astfel de echipament adus acasă se numără întreținerea tonusului muscular, eliminarea stresului și relaxarea, îmbunătățirea forței și a coordonarii și creșterea musculaturii din zona trunchiului. Când te simți copleșit de emoții și ai avut o zi stresantă, un sac de box bine instalat în garaj sau într-o cameră secundară poate deveni un refugiu.

2. Bară de tracțiuni

Principalul beneficiu oferit de utilizarea unei bare de tracțiuni este faptul că pune în mișcare și întărește un număr foarte mare de grupe musculare, mai exact mușchii spatelui, brațelor, umerilor și pieptului. În cazul tinerilor care fac exerciții la bara de tracțiuni, întinderea corpului de sus în jos sub propria greutate ajută la creșterea corectă si dreaptă a coloanei vertebrale și a membrelor. Pentru pasionații de culturism și fitness, bara de tracțiuni este un aparat care are un aport extraordinar în modelarea perfectă a corpului.

3. Bandă de alergare

Așa cum îi spune și numele, banda de alergare este utilă atunci când afară e frig sau plouă, iar ție îți place să faci mișcare alergând. Beneficiile alergatului sunt numeroase, de exemplu în doar 20 de minute pe banda de alergat arzi în jur de 200 de calorii. Banda de alergare este folosită în antrenamentele cardio care contribuie nu doar la obținerea unui corp bine tonifiat, ci și la îmbunătățirea sănătății inimii.

4. Bicicletă eliptică

Ușor de utilizat, silențioase, bicicleta eliptică poate fi instalată în orice locuință. Folosirea constantă a bicicletei eliptice contribuie la tonifierea masei musculare a feselor, coapselor și gambelor. Cu ajutorul ei te poți antrena eficient în propria casă pentru a obține rezultate vizibile. În plus, majoritatea modelelor de biciclete eliptice moderne sunt prevăzute cu calculator ce afișează multiple funcții precum timp, viteză, distanța parcursă, calorii pierdute etc.

5. Bancă de abdomene

Acest tip de echipament de fitness este potrivit atât pentru sportivii experimentați, obișnuiți cu mișcarea regulată, cât și pentru începatorii care fac primii pasi în lumea fitness-ului. Banca de abdomene îți întărește grupele majore de mușchi din zona trunchiului. Dacă te-ai saturat de privirile curioșilor din sala de fitness, atunci îți poți achiziționa propria bancă de abdomene, cu care te poți antrena acasă oricând.

În mod cert, în sala de sport de la tine de acasă nu ar strica niște gantere și o minge medicinală, dar pentru ele nu ai cu sigranță nevoie de un serviciu profesional pentru instalare, însă pentru un sac de box și o bară de tracțiuni, ajusto.ro îți garantează montajul corect!

preloader