5 moduri de a decora cu stil noptiera din dormitor

5 moduri de a decora cu stil noptiera din dormitor

22 august, 2022

Noptiera ar trebui să fie mai mult decât un loc de depozitare pentru ochelari i de vedere, telefon sau paharul cu apă. Fiind o piesă importantă de mobilier din dormitor, aceasta merită să strălucească.

Decorarea noptierei este importantă pentru a te asigura că stilul dormitorului rămâne același. Am adunat 5 sfaturi despre cum să creezi amenajarea noptierei visurilor tale:

noptiera dormitor

1. Un strop de lumină

Dacă lectura este una dintre pasiunile tale, pe noptieră ar trebui să se găsească o lampă de citit. Asigură-te că stilul pe care îl alegi este de dimensiunea corectă pentru a nu părea prea mic sau a copleși spațiul.
Optează pentru o lampă cu o înălțime potrivită cu dimensiunea noptierei și a patului. Lampa nu trebuie să fie doar funcțională, ci poate acționa cu ușurință ca o piesă de artă dacă alegi un model mai deosebit.

2. Natura mai aproape

Vrei ca spațiul tău de somn să fie zen? Natura poate juca un rol cheie în a ajuta la atingerea acestui obiectiv. Florile proaspete sau plantele în ghivece sunt o necesitate pentru a aduce în dormitor un element natural.
Dacă nu dispui de foarte mult spațiu, iar noptierea este de mici dimensiuni, există multe tipuri de suculente mici, ușor de îngrijit, care vor arăta întotdeauna grozav în dormitor.

3. Suvenir din vacanță

Este greu să știi când să te oprești cu decorul în dormitor, mai ales cu amenajarea noptierei. Câte articole poți pune pe suprafața noptierei fără ca aceasta să fie aglomerată? Regula spune că 3 obiecte sunt de ajuns. Dacă ai ales deja lampa de citit și un aranjament floral, un suvenir cumpărat dintr-o vacanță specială este întotdeauna o idee bună. Poate fi vorba de o statuetă, o rocă, o lumânare parfumată sau un obiect de decor specific locului vizitat.

4. Ramă foto cu cei dragi

Un alt obiect de decor pentru noptieră poate fi o ramă foto cu cei dragi. Dacă sunteți proapeți părinți, o fotografie cu primele momente ale bebelușului va fi extrem de potrivită deoarece este o amintire de neuitat.
De asemenea, dacă aveți fotografii cu alte momente speciale din viața de familie, o vacanță într-o destinație aparte, un eveniment deosebit, poate deveni o decorațiune perfectă pentru noptieră.

5. Operă de artă

Un tablou sau orice alt obiect de artă poate deveni decorațiunea principală pentru noptieră, mai ales dacă face parte din întregul design al camerei. Lucrările de artă nu trebuie să fie atârnate centrate deasupra patului matrimonial, cum se întâmplă de obicei, deseori arată cel mai bine, în special în cazul lucrărilor mai mici, atunci când sunt deplasate și poziționate deasupra noptierei sau într-o parte a patului.

Fie că este o felicitare specială de ziua de naștere, un desen realizat de cel mic sau o carte poștală din vacanța celui mai bun prieten, de ce să nu le pui într-o ramă mică și să o așezi pe noptieră? Este vorba despre a surprinde ceva care are valoare sentimentală și de a-l prezenta frumos pentru a-l putea admira în fiecare zi.

 

preloader