5 moduri ingenioase de depozitare într-o baie mică

5 moduri ingenioase de depozitare într-o baie mică

9 decembrie, 2021

Baia ta este mică și mereu aglomerată? Ești în căutarea unor idei de organizare pentru acest spațiu îngust? O baie mică nu înseamnă că trebuie să renunți la zonele de depozitare, din contră acestea trebuie să fie bine gândite. Într-o cameră mică vom căuta soluții inteligente și ingenioase de a organiza diversele produse de la cosmetice, prosoape și detergenți.

Am strâns cele mai apreciate moduri de depozitare pentru a folosi fiecare centimetru pătrat dintr-o baie mică, astfel încât să utilizezi orice loc:

depozitare baie mica

1. Folosește spațiul de sub chiuvetă

Dacă ai optat pentru o chiuveta de baie cu dulăpior, atunci este perfect deoarece acela este locul ideal pentru soluțiile de curățare. Alegerea unei chiuvete de baie cu dulap cu sertare este o opțiune excelentă pentru a depozita articole de toaletă, prosoape suplimentare și produsele de curățenie pe care le folosești frecvent. Pe cele pe care le folosești ocazional le poți depozita în debara.

2. Adaugă cârlige la înălțimi diferite

Dacă nu ai spațiu pentru dulapuri, poți lipi cârlige pe perete pentru a atârna prosoape, haine și orice alte produse de baie de care ai nevoie zilnic. De asemenea, îndrăznește mai mult și folosește și tavanul pentru acest mod de depozitare, agățând câteva cârlige din tavan până la înălțimea dorită. Alege cârlige în nuanțe metalice pentru a adăuga o senzație de strălucire băii tale.

3. Pune organizatoare în sertare

Păstrează rujurile, fardurile, periile de păr și alte produse de înfrumusețare aranjate în organizatoare transparente, pe care le poți lipi în interiorul unui dulăpior și în felul acesta le vezi și ai acces rapid la toate. O altă idee este un organizator care se rotește astfel încât să poți accelera rutina dimineața, când te grăbești.

4. Plasează o etajeră deasupra ușii

Probabil, este un loc la care nu te-ai gândit, dar spațiul de deasupra ușii din baie poate fi folosit pentru a depozita prosoapele. Fixează o etajeră peste tocul ușii pentru a păstra prosoapele și halatele de baie la îndemână. Dar, ține un înălțător de baie în apropiere dacă nu ești o persoană foarte înaltă.

5. Optează pentru rafturi pe niveluri

Maximizează spațiul mic pe care îl ai în baie folosind rafturi cu niveluri pentru toate zonele unde poți plasa o cutie sau un coș de depozitare. Practic, depozitând pe verticală vei avea posibilitatea să vezi exact ce se află în fiecare raft și bineînțeles să pui cât mai multe produse. Dacă plasezi acest raft pe blatul de la chiuveta, alege produsele cu utilizare zilnică.

depozitare baie mica

preloader