Biroul de acasă: 5 trucuri care te vor face să lucrezi toată ziua

Biroul de acasă: 5 trucuri care te vor face să lucrezi toată ziua

28 ianuarie, 2022

Indiferent dacă lucrezi din living, de pe balcon sau de la masa din bucătărie, spațiul tău de lucru de acasă trebuie să inspire fluxul de creativitate și să-ți permită să muncești cu spor. Din păcate, biroul de acasă poate fi cel mai neglijat spațiu din casă.

Pentru a vă ajuta să vă creați și să vă actualizați propriul spațiu de lucru, am strâns 5 trucuri despre cele mai bune amenajări de birou acasă, care vă vor face să vă puneți pe treabă:

biroul de acasa

1. Alege un corp de iluminat creativ

Chiar dacă biroul de acasă trebuie să fie un loc confortabil în care să muncești cu spor multă vreme dintr-o zi, spațiul tău de lucru ar trebui și să te inspire și să reflecte personalitatea ta. De exemplu, dacă ai avantajul de a lucra într-o cameră special, adaugă profunzime și strălucire biroului folosind un candelabru strălucitor sau o lampă de birou aurie cu un design unic.

Cea mai simplă modalitate de a înfrumuseța un birou de acasă este accentuarea iluminatului. O lampă cu detalii aurii sau un candelabru cu cristale îți vor lumina masa de lucru și în plus vor da spațiului o senzație de lux.

2. Adaugă plante naturale

Se știe că natura ne relaxează și ne oferă senzație de calm și bună dispoziție, în plus este o sursă enormă de creativitate și inspirație. Așa că, de ce să nu audic puțină natură în biroul de acasă. Alege o plantă de interior care pe lângă faptul că arată minunat, îți va purifica aerul.

3. Decorează pereții

Mai ales dacă petreci foarte mult timp în interior, decorează pereții cu tablouri sau imagini inspiraționale. Folosește tablouri de artă în culori vibrante, alege rame cu fotografii din diferite călătorii sau tapetează pereții cu tapet cu modele creative pentru a-ți energiza spațiul și a te face să te simți motivat zi de zi.

4. Folosește un covor

Tocmai pentru că vorbim de biroul de acasă, o idee de amenajare a spațiului într-un mod cât mai confortabil include și folosirea unui covor. Un covor muticolor este potrivit într-un spațiu de lucru monocrom, cu mobilier negru și pereți albi, în timp ce un covor pufos într-o nuanță neutră se potrivește unui spațiu vibrant.

5. Plasează biroul în zona ferestrei

Dacă spațiul de acasă nu îți permite să beneficiezi de un birou separat de restul camerelor, încearcă atunci să îți plasezi masa de lucru în zona unei ferestre. Te vei conecta astfel la spațiul de afară, vei avea o priveliște către natură și în plus vei beneicia de lumină naturală o mare parte din zi. Folosește jaluzele sau perdele pe care le poți ridica sau da cu ușurință la o parte pe timpul zilei și pe care le poți lăsa seara când îți dorești intimitate.

 

 

 

preloader