Ce design interior ți se potrivește în funcție de zodie

13 noiembrie, 2020

Amenajarea casei nu se face după o rețetă de design interior, alegi culorile, ții cont de ultimele tendințe și gata obții efectul dorit. Nici gând! O casă trebuie să vorbească despre persoana care locuiește în interiorul ei, să exprime stilul de viață, visurile și trăsăturile de personalitate. Așadar, dacă ai această dilemă, despre cum să îți amenajezi casa, vei fi surprins să afli cât de multă importanță poate avea zodia în ideile pe care le ai despre spațiul de locuit ideal.

Așadar, dacă nu știi de unde să pornești în amenajarea casei, ne-am propus să vă ghidăm pe cei care aveți această dilemă, pornind de la câteva idei de design interior în funcție de fiecare zodie în parte:

1. Berbec – colorat și îndrăzneț

Casa berbecilor este una unde culorile puternice și modele îndrăznețe de mobilier domină interiorul. Pentru că berbecii sunt firi active și au probabil nevoie să-și consume energia sau să-și potolească plictiseala, instalarea unui sac de box sau a unei bare de tracțiuni va fi o alegere foarte inspirată.

2. Taur – clasic și luxos

Taurii iubesc lucrurile frumoase, luxoase, așadar mobilierul potrivit poate fi cel clasic sau cu elemente de efect. Confortul este de asemenea important pentru a permite altor persoane să vă alăture relaxării. Zona de bucătărie va fi însă punctul focal al casei, deoarece taurii sunt cunoscuți pentru cât de mult vă bucurați de mâncăruri și băuturi delicioase. Ca semn al pământului, taurului i se potrivesc tonurile închise și culorile neutre pentru a reuni cu adevărat sentimentul de stabilitate pe care ți-l dorești în propria ta viață.

3. Gemeni – spațios și primitor

Gemenii sunt persoane sociabile, cărira le place să se întâlnească frecvent cu prietenii, așa că trebuie să faci tot posibilul ca spațiul tău să fie cât mai primitor. Mobilier funcțional, ferestre largi care dau senzație de aerisire a spațiului, oglinzi sunt elementele de design interior potrivite zodiei Gemeni. Încercați să încorporați câteva elemente tehnice de lux, cum ar fi un sistem de sunet acasă activat prin voce și funcții de uz casnic controlate de smartphone.

4. Racii – tradițional

Racii au o preferință clară pentru lucrurile tradiționale, chiar vechi, astfel încât casa de vis ar include clar mobilier și decor cu influențe vintage. Bucătăria este și ea un aspect important, datorită pasiunii pentru gătit pentru tine și pentru cei dragi. Racului i se potrivesc culori mai deschise pe pereți și poate chiar și câteva nuanțe pastelate pentru mobilierul sau piesele de accent.

5. Leu – strălucitor

Leului îi place să fie în centrul atenției așa că va dori ca designul interior al casei să fie unul care să-l facă remacrcat. Culorile strălucitoare și îndrăznețe și mobilierul care atrage atenția ar trebui incluse fără ezitare. Un Leu are nevoie de accesorii glamour sau decorațiuni mai degrabă ca piese statement decât obiecte practice.

6. Fecioară – organizat

Fecioara iubește stabilitatea și sentimentul de control. Casa de vis ar avea probabil culori neutre, deoarece tind să funcționeze cu aproape orice. De asemenea, Fecioara apreciază mobilierul și accesoriile care să fie mai mult funcționale decât spectaculoase. Pentru că iubește ordinea și organizarea, spațiile de depozitare sunt foarte importante, astfel încât să poată păstra un mediu curat și fără dezordine.

7. Balanță – elegant, de calitate

Balanța iubește culorile deschise, pastelate și mai puțin nuanțele tari, copleșitoare. De asemenea, îi place echilibrul dintre mobilierul, culorile pentru pereți și piesele de accent. Camerele trebuie să fie amenajate cât mai aerisit, fără a fi prea aglomerate. Îi place să investească în lucruri de calitate, poate chiar de lux, dar care sunt de bun gust și oferă o atmosferă elegantă.

8. Scorpion – misterios

Casa de vis pentru Scorpion trebuie să reflecte absolut toate aspectele personalității: viața privată, introspectivă și misterioasă. Scorpionului i se potrivesc culorile închise, are să emane un spațiu plin de profunzime, de lux, întuneric şi mister. Nevoia Scorpionului pentru intimitate va duce la crearea unui refugiu de lumea exterioară. Temele care se adaptează cel mai bine unei case de Scorpion ar fi cea din Orientul Mijlociu, africană sau indiană.

9. Săgetător – simplu, dar calitativ

Simplu, dar calitativ, este deviza Săgetătorului. Săgetătorul va alege din mai multe stiluri de design interior ce simte că i se potrivește cel mai bine spiritului său liber și neîngrădit. Casa lui nu trebuie să aibă o dimensiune foarte mare, în schimb trebuie să fie aerisită și să-i permită să pună în valoare amintirile, fie prin intermediul ramelor cu fotografii, fie prin expunerea obiectelor luate din diverse călătorii.

10. Capricorn – vintage

În amenajarea casei, Capricornii vor prefera un decor vintage, poate chiar cu elemente istorice sau cumpărate din anticariate. Pentru că sunt persoane practice, Capricornii se vor uita şi după multiple funcţionalităţi ale locuinţei, mai ales după un birou mare cu multe sertare. Nunațele potrivit sunt cele inspirate de natură, maro, roșu cărămiziu sau verde.

11. Vărsător – modern și practic

Vărsătorul este atras de ce este nou și chiar excentric, de aceea de multe ori va opta pentru un design interior ieșit din tipare. Nativii din această zodie vor prefera amenajările interioare moderne, dar care pun accent pe latura practică, adică să fie dotată cu tot felul de tehnologii de ultimă generație, care să-i ușureze viața.

12. Pești – relaxant

Fiind vorba de o zodie de de apă, Peștii vor prefera ambientele care pun accent pe nuanțe marine și modele nautice. Peștii nu se tem însă să amestece elemente de design din stiluri diferite, însă clar vor prefera albastru și verde ca fundal pentru spațiul lor de vis. Patul este un element important pentru cei născuți în zodia Pești, trebuie să fie confortabil și generos ca dimensiune. Baia este una dinte camerele care vor face diferența în casa celor din zodia Pești. De asemenea, nu trebuie să ne mire dacă în mijlocul livingului unui nativ din zodia Pești vom vedea instalat un hamac.

preloader